• --

Woonachtig in Rosmalen en omgeving? Kom sporten bij Switch180Club in Berlicum

Woon je in Rosmalen en omgeving en ben je aan het denken om te starten met sporten? Dan is sportschool Switch180 in Berlicum dé plek voor jouw lichaam om gezond en fit te worden. 

Wat anderen mensen in Rosmalen en omgeving vinden van Sporten bij Switch180Club in Berlicum

Ben je op zoek naar een succesvolle Sportschool in Rosmalen en omgeving? Kom dan snel een kijkje nemen bij Switch180Club in Berlicum. Hier zijn er meerdere succesverhalen over mensen die door te sporten weer helemaal gezond, fit en positief in het leven staan. 

Herman (52 jr): "Switch180Club is anders dan andere sportscholen in de omgeving door hun professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Zij motiveerden mij constant op het moment dat ik het even niet meer zag zitten". Door de hulp van Switch180Club is sporten een deel van mijn leven geworden en voel ik mij veel prettiger in mijn vel zitten."

Carola (43 jr): "ik wilde wel beginnen met sporten, maar had er de tijd niet voor.  Ik woon -en werk in Rosmalen en een vriendin van mij vertelde over een Sportschool in Berlicum. Ik ben daar met een gratis proefweek fitness gestart en tijdens die proefweek adviseerde het deskundig personeel mij om de Milon Cirkel uit te proberen. Slechts 2 keer 35 minuten per 10 dagen sporten met gegarandeerd resultaat. Ik voel mij bij Switch180 als een vis in het water."

 

Wil je net zo lekker in je vel zitten als Herman en Carola?

Vul  dan onderstaand formulier in. Switch180Club neemt binnen 1 werkdag contact met je op om een persoonlijke kennismaking in te plannen. 

 

Nieuws

  • Openingstijden kerst en oud & nieuw

    Dinsdag 24 december 06.00 uur - 17.00 uur. Groepslessen gaan door. Woensda...

    Lees meer
  • Activiteiten december

    Vrijdag 13 december Yoga Night 18.30 uur - 21.00 uur Neem als Switch membe...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.