• --

Start met Sporten bij Switch180Club in Berlicum

Woon je in de omgeving van Berlicum en ben je aan het denken om te starten met sporten? Dan is sportschool Switch180 dé plek voor jouw lichaam om gezond en fit te worden. 

Wat anderen vinden van Sporten bij Switch180Club in Berlicum

Bij Sportschool Switch180Club zijn er meerdere succesverhalen over mensen die door te sporten weer helemaal gezond en fit in het leven staan. 

Herman (52 jr): "Switch180Club is anders dan andere sportscholen in de omgeving door hun professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Zij motiveerden mij constant op het moment dat ik het even niet meer zag zitten". Door de hulp van Switch180Club is sporten een deel van mijn leven geworden en voel ik mij veel prettiger in mijn vel zitten."

Carola (43 jr): "Ik wilde wel beginnen met sporten, maar had er de tijd niet voor. Toen adviseerde het deskundig personeel mji om de Milon Cirkel uit te proberen. Slechts 2 keer 35 minuten per 10 dagen sporten met gegarandeerd resultaat. Ik voel mij bij Switch180 als een vis in het water." 

 

Wil je net zo lekker in je vel zitten als Herman en Carola?

Vul  dan onderstaand formulier in. Switch180Club neemt binnen 1 werkdag contact met je op om een persoonlijke kennismaking in te plannen. 

 

Nieuws

  • Zomeractie

    ONBEPERKT SPORTEN  3 maanden onbeperkt sporten vanaf €99,- ...

    Lees meer
  • Nu: Team Beats Small Group Training

    Nu 6-Weken team beats programma bij Switch180Club.

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.