• --

UPDATE Coronavirus

UPDATE CORONAVIRUS

Vanuit de overheid is besloten dat in Nederland alle sportclubs haar deuren moeten sluiten in verband het risico op de verspreiding van het coronavirus.

Helaas zijn dus ook wij genoodzaakt om onze deuren tijdelijk te sluiten tot en met 28 april. Wij vinden dit erg vervelend, maar helaas kunnen wij op dit moment niet anders. We hopen op jullie begrip voor deze maatregel.

Natuurlijk willen we jullie helpen om toch fit en gezond te blijven in deze periode. Wij adviseren jullie daarom ook: ‘Blijf in beweging!’

Om jullie hierbij te helpen hebben wij in onze MyWellness App verschillende trainingsschema’s voor thuis in de schijnwerpers gezet. Zo kunnen jullie thuis toch blijven trainen. Bij deze trainingsschema’s staan ook verschillende tips met betrekking tot het behouden van een goede gezondheid.

Hoe kan ik deze trainingsschema’s vinden?
- Open de app
- Klik op ‘Programma’s in de schijnwerpers’
- Start de workout die bij jou past

Ook kan je in onze app al je vragen over je trainingen stellen aan jouw persoonlijke coach, via onze chatfunctie.

Daarnaast hebben wij een besloten Facebook groep speciaal voor onze leden. Hier kan je als Switch member gratis lid van worden. In deze groep plaatsen wij dagelijks een workout en ook vinden hier verschillende livestreams plaats van onze groepslessen die je online kan volgen en terug kan kijken. Check het rooster in onze app om te kijken welke groepslessen er online worden gegeven en meld je aan!

 

We hopen op jullie begrip in deze moeilijke periode en houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen! Wij komen morgen met een nieuwe update om jullie te helpen om vanuit huis in beweging te blijven.

Dus houd onze pagina’s in de gaten!

 

Nieuws

  • Veelgestelde vragen

    1: Is Switch open? Nee, we zijn gesloten vanaf 15 maart 2020 om 16:00 uur to...

    Lees meer
  • UPDATE Coronavirus

    UPDATE CORONAVIRUS Vanuit de overheid is besloten dat in Nederland al...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.