• beats

Trainen op Hartslag

Bij Beats ga je onder begeleiding van een instructeur trainen in jouw ideale hartslagzone. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het trainen in deze ‘oranjezone’ zorgt voor het een langer proces van vetverbranding na je training, waarbij het extra calorieën moet verbranden om ervoor te zorgen dat je lichaam weer in dezelfde toestand verkeerd als voor de training. Deze trainingen duren slechts 45 minuten en bestaan uit zowel kracht- als cardiotraining voor het gehele lichaam. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelstelling kan er ook in andere fases worden getraind.

 

Uitdagend voor iedereen!

Beats is toegankelijk voor iedere sporter, ongeacht het level van fitheid. Iemand met een mindere conditie zal sneller in de 'oranjezone' terechtkomen, dan iemand met een betere conditie. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk en uitdagend om op eigen niveau deel te nemen.

 

Benieuwd naar het resultaat van je training?

Het resultaat van je training krijg je gelijk in je App te zien! Zo weet je precies hoe jouw training is verlopen en geeft het je inzicht in de effectiviteit van je training. Ook kun je jouw progressie zien ten opzichte van voorgaande trainingen.

 

Gratis proefles

Benieuwd of Beats iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles!

 

Bij Switch180 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de lidmaatschapstest om te kijken of Switch180 bij jou past.

Nieuws

  • Doe de check!

    1. Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur ? - Hoe...

    Lees meer
  • Veelgestelde vragen

    1: Is Switch open? Ja, sinds 1 juli zijn we weer volledig geopend! Boek...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.