• --

Groepslessen

Is sporten in gezelschap en onder begeleiding van een instructeur/instructrice meer iets voor jou? Doe dan mee aan onze groepslessen. Switch180 beschikt over een ruim aanbod van groepslessen voor iedereen!

De volgende lessen zijn bij Switch180 te volgen:

BBB (Buik-Billen-Benen)

Deze groepsles focust zich vooral op de buik-, bil- en beenspieren op muziek. Deze wordt gecombineerd met verschillende danspasjes, met behulp van een step voor beginners tot gevorderden.

BEATS

Wil jij graag effectief sporten en resultaat zien? En wil jij gelijk de effecten van je training terug kunnen zien? Dan is Beats dé les voor jou! Tijdens deze small group training (max. 10 deelnemers), werk je met een hartslagmeter en word je gestimuleerd om in de zogenaamde 'oranje hartslagzone' te trainen, wat wetenschappelijk bewezen de meest ideale trainingszone is en dus zal zorgen voor het meeste resultaat. Na je training kun je gelijk jouw resultaten op de App terugzien!

BodyBalance (Les Mills)

Deze groepsles is een combinatie van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Deze les wordt gezien als een persoonlijke time-out van het dagelijks leven, waarbij je werkt aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

BodyBalance Plus

Het verschil tussen de body balance les en de body balance plus les is dat er bij de body balance plus wat meer aandacht wordt besteed aan specifieke klachten, bijvoorbeeld in de lage rug. Ook is er tijdens de body balance plus les iets meer aandacht voor het individu.

BodyPump (Les Mills)

Tijdens deze hoog intensieve groepsles worden er verschillende krachtoefeningen uitgevoerd op muziek, voor het gehele lichaam. Iedereen kan zelf zijn of haar gewichten bepalen en dus trainen op zijn of haar eigen niveau. Middels deze les wordt vooral het uithoudingsvermogen van je spieren getraind, door het maken van veel herhalingen met relatief lichte gewichten. 

BoxFit

Boxfit is een laagdrempelige boksles, waarbij de juiste bokstechnieken worden aangeleerd en deze gecombineerd worden met oefeningen op eigen lichaamsgewicht. Er wordt zowel individueel als in tweetallen gewerkt en deze les is goed voor het de algehele conditie, vetverbranding en het verfijnen van de verschillende bokstechnieken.

CROSSZONE

Ben jij competetief ingesteld? En wil jij graag de strijd met jezelf aangaan? Dan is de Crosszoneles iets voor jou! Tijdens deze small group training (max. 10 deelnemers) ga je werken aan zowel je (maximale)kracht, je krachtuithoudingsvermogen als je conditie. In een uur tijd, daag je jezelf uit, ga je tot het gaatje en verbeter je steeds je eigen capaciteiten!

Early Bird

Met deze les begin je actief aan de dag. Er wordt op verschillende stations getraind, waarbij zowel kracht als uithoudingsvermogen terugkomen. Tijdens deze small group training (max. 12 deelnemers) ga je in een kleine groep aan de slag met het trainen van je gehele lichaam. Aansluitend aan de lessen is de mogelijkheid om bij Switch te ontbijten, voordat je naar je werk gaat.

Kickbokszaktraining

Tijdens deze training ga je aan de gang met het uitvoeren van verschillende stoten en trappen, gericht op de bokszak. Er wordt veel aandacht besteedt aan het aanleren en onder de knie krijgen van de juiste technieken. Ook worden er verschillende losse oefeningen uitgevoerd, waarmee er gewerkt wordt aan je algehele conditie.

Nirvana

Dit is een ontspannen workout, waar je vloeiende bewegingen maakt op je ademhaling op ontspannende muziek. Het is een combinatie van pliates en yoga oefeningen, verlengende en versterkende spieroefeningen, waarbij we de ademhaling trainen door middel van verlengde uitademing. Dankzij de muziek kom je in een heerlijke flow. De les wordt altijd afgesloten met een relaxatie.

Pilates

Deze les is een fysieke en mentale oefenmethode, waarbij spieren worden verlengd en versterkt. Tijdens deze les wordt er veel aandacht besteed aan rug- en buikspierversterkende oefeningen, waarbij de ademhaling een belangrijke rol speelt.

Pump Freestyle

Het verschil tussen de bodypump van Les Mills en de pump freestyle is dat er bij de pump freestyle elke les andere oefeningen gedaan worden, gericht op het gehele lichaam. De oefeningen worden één minuut op je eigen niveau uitgevoerd, met daar tussen dertig seconde rust. De les bestaat uit meerdere rondes, waarbij de docent extra aandacht kan besteden aan het corrigeren en het adviseren van progressie/regressie.

RapidFit

Deze small group training (max. 10 deelnemers) is een circuittraining, waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. Hierbij wordt er vooral getraind met eigen lichaamsgewicht, kabels en lichte gewichten. Elke oefening kent zijn of haar varianten om het zwaarder of lichter te maken.

Relaxercise

Een uur onthaasten, ademhalen centraal zetten en intussen rekken en strekken om je houding te verbeteren. Door gebruik te maken van je ademhaling kun je veilig en verantwoord rekken en strekken en zorg je voor meer ontspanning in je spieren. Al je spieren komen in deze les aan bod en de hele les wordt ondersteund door muziek.

Slim & Shape Yoga

Slim & Shape Yoga brengt het lichaam doelgericht in shape. Verhoogt het energieniveau, is goed voor de gezondheid, werkt tegen stress, maakt de geest rustig en bevordert het afvallen. De Slim & Shape Yoga Workout bevat doelgerichte yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en bal-massagetechnieken om je lichaam in shape te brengen en te houden. Bovendien zorgt deze vorm van yoga voor een energiek lichaam en een rustige geest. Een Slim & Shape Yoga Workout bestaat uit 8 stappen. Ervaar het zelf!

Step / BBB

Dit is een swingende en uitdagende les, waarbij een verstelbare step wordt gebruikt. Op muziek worden verschillende oefeningen uitgevoerd. Het is een freestyle les, waarbij elke les andere oefeningen, choreografie en muziek bevat, zodat je steeds uitgedaagd blijft.

Yin Yoga

Yin Yoga is een vorm van yoga die inwerkt op de diepere lagen van het lichaam. Tijdens deze les neem je zittende of liggende houdingen 3 tot 5 minuten aan. Het is een vorm van ontspannen, wachten, luisteren, voelen, loslaten en in het moment zijn. Het heeft een meditatief en rustgevend effect en zorgt voor meer balans.

Yoga

Deze les bevat vele voordelen voor lichaam en geest, waaronder flexibiliteit, kracht en concentratie. Tijdens deze les wordt ademhaling en beweging met elkaar verbonden, waarbij focus en bewustwording van het lichaam naar voren komen.

 

Lesrooster

Benieuwd naar het lesrooster? Neem dan snel een kijkje op het lesrooster.

 

Gratis proefles

Benieuwd of de groepslessen iets voor jou zijn? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles!

 

Bij Switch180 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de lidmaatschapstest om te kijken of Switch180 bij jou past.

Nieuws

  • Nu: Team Beats Small Group Training

    Nu 6-Weken team beats programma bij Switch180Club.

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.